Esitelty

Viisi parhaista ohjelmistoratkaisuista sähköpostimarkkinoijat rakastavat

0

Kun aloitat tiellä verkkomarkkinoinnin loistoon, tarvitset muutaman työkalun vyön alla. Voit valita niin monista, että he kaikki hoitavat erilaisia ​​asioita, mutta tänään keskitymme ohjelmistoihin, jotka auttavat sinua kasvamaan ja ylläpitämään sähköpostilistaa.

Optin Skin

Jotta ihmiset saataisiin sähköpostilistallesi, sinun on hämmästyttävä heitä, mutta sellaisten yritysten säännölliset lomakkeet, joista puhumme myöhemmin, jättävät paljon toivomisen varaa. Optin Skin antaa sinun suunnitella kauniita optikkolaatikoita muutamassa minuutissa ja se toimii kaikkien tärkeimpien sähköpostipalvelujen tarjoajien kanssa. On myös mahdollisuus testata eri valintaruudut, jotta tiedät, että saat mahdollisimman paljon konversioita. Jopa niin yksinkertainen asia kuin erilainen otsikko voisi kaksinkertaistaa tulosprosenttisi yön yli.

Kymmenen minuutin sivut

Omien ammattimaisilta näyttävien aloitussivujen keksiminen on kovaa työtä, ja aiemmin sinun on pitänyt palkata kooderi heittämään yksi sinulle, mutta kymmenen minuutin sivut antavat sinun tehdä kaiken itse. Se on hyödyllinen ‘Mitä näet on mitä saat’ -editori, ja voit muokata sivujasi ja sähköpostiosoitteesi rekisteröintilomakkeita vetämällä ja pudottamalla asioita. Kaikki koodi rakennetaan sinulle automaattisesti taustalla, eikä sinun tarvitse koskettaa sitä.

Vieritä laukaistu ruutu

Suurin osa verkkosivustollasi laskeutuvista kävijöistä ärsyttää, jos käytät ponnahdusikkunoita. Tiedän, että ne ovat tehokkaita, mutta lopulta pelotella ihmisiä pois. Jos haluat vaihtoehtoisen vaihtoehdon, voit käyttää Scroll Triggered -ruutua ja se avautuu verkkosivustosi alaosaan vasta, kun joku on todella vierittänyt sivua alaspäin. Tämä tarkoittaa, että näytät ruudun vain sisällöstäsi kiinnostuneille, ja paljon enemmän ihmisiä todennäköisesti antaa sinulle sähköpostiosoitteensa.

Mail Chimp

Markkinointiyritykset ovat vuosien ajan tienneet, kuinka tehokas sähköposti voi olla, jos haluat tehdä paljon myyntiä, mutta aloittaessasi saatat olla tietämätön siitä, kuinka tärkeää on kirjautua suuren palveluntarjoajan puoleen. Mail Chimp hoitaa kaikki perustarpeesi ja paljon muuta, eikä sinun tarvitse edes maksaa mitään ennen kuin luettelossasi on yli 500 henkilöä, ellet päätä käyttää automaattivastaajaominaisuutta, joka ei ole sellainen huono idea, kun huomaat pian.

Infusionsoft

Jos joudut kuvaamaan Infusionsoftia, sanoisit, että se on Mail Chimp steroideilla. Siinä on satoja ominaisuuksia, joita et löydä, jos rekisteröidyt halpaan sähköpostipalveluun, mutta se on myös erittäin kallista, ja sinun on maksettava paljon rahaa kuukaudessa. Luulen, että se riippuu siitä, kuinka nopeasti odotat yrityksesi käynnistyvän, koska pelkkä segmentointiominaisuus antaa sinun ansaita paljon enemmän rahaa, kun voit tarjota tietyille ihmisille asioita, jotka tiedät heidän haluavan ostaa.

5 johtavista älypuhelinsovelluksista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan kunnossa ja terveelliseksi

Previous article

5 mukavaa gadgetia, jotka auttavat sinua ulos, kun olet puutarhassasi

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty