Esitelty

Tuleeko videopelilaitteistolla varustetuista Teslan Model X:stä ja S:stä entistäkin houkuttelevampia potentiaalisille ostajille?

0

Tesla on vakuuttanut autojen maailmassa loistavilla innovaatioillaan jo jonkin aikaa, ja näyttää siltä, ettei se ole ainakaan vielä lopettanut innovointia. Uusin parannus jonka tämä sähköautoteollisuuden jätti toi ajoneuvoihinsa, on videopelijärjestelmä joka on yhtä tehokas kuin uudet pelikonsolit.

Mitä tämä tarkoittaa autojen tulevaisuudelle? Houkutteleeko tämä potentiaalisia asiakkaita vai työntääkö se heidät kauemmas? Katsotaanpa, mistä uudessa laitteistossa on kyse.

Kuinka tehokas järjestelmä on?

Ensimmäinen kysymys johon meidän on vastattava, on se, kuinka tehokas järjestelmä todella on. Vaikka julkisuuteen ei ole vielä vuotanut paljon tietoa, Teslan verkkosivuilla kerrotaan, että pelijärjestelmään mahtuu jopa kymmenen teraflopsin teho.

Se ei kerro paljoakaan keskivertoihmiselle, joka ei tiedä mitään pelijärjestelmien tehosta. Otetaanpa vertailuun kaksi markkinoiden suosituinta konsolia. PlayStation 5:ssä tehoa on 10,3 teraflopsia ja Xbox Series X:ssä 12 teraflopsia. Ottaen huomioon että kyseessä on auton pelijärjestelmä, Tesla kestää vertailua varsin hyvin.

Image = https://pixabay.com/photos/portrait-gamer-gamers-play-fantasy-3163518/

Jotta kuluttajat saisivat realistisemman kuvan pelijärjestelmän tehosta, Tesla on yksinkertaisesti kysynyt, oletko koskaan halunnut pelata The Witcher 3 -peliä autossasi. Kaikki jotka ovat kokeilleet sitä, tietävät tarkalleen miten paljon tehoa peli vaatii ja kuinka kaunis se on grafiikoiltaan. Pelijärjestelmä on tietysti edistysaskel aiempiin autoihin verrattuna, mutta nähtäväksi jää, kuinka hyvin tämä vaativa peli toimii Teslan järjestelmällä.

Onko odotettavissa muita muutoksia?

Vaikka nämä kaksi automallia tulevat markkinoille vasta myöhemmin tänä vuonna, hype on jo nyt nousussa. Mahdolliset tulevat omistajat haluavat luonnollisesti tietää, onko pelijärjestelmä ainoa  uusiin malleihin tehty parannus.

He ovat varmasti iloisia kuullessaan, että myös uusien autojmallien ulkoasu ja sisätilat on päivitetty, ja niissä on käytetty uutta voimansiirtojärjestelmää. Jos olet seurannut Teslaa, tiedät että niiden vuoden 2020 mallit voi tunnistaa niiden tyylikkäästä ja elegantista muotoilusta, joten voimme odottaa vain paranneltua versiota näistä kauniista autoista vuonna 2021.

Mitä osakemarkkinoilla on sanottavanaan?

Osakemarkkinat voivat olla loistava indikaattori siitä, miten yrityksellä menee, varsinkin kun kyseinen yritys esittelee joitakin edistysaskeleita. Kun yrityksellä menee hyvin, yhä useammat ihmiset ostavat osakkeita ja nostavat niiden arvoa. Kuuluisat jakelupalvelut, parhaat vedonlyöntisivustot ja suurten vähittäiskaupan yritykset ovat olleet Teslan tavoin Teslan hyvässä nousussa. Joidenkin uusimpien tietojen mukaan osake on noussut 22,2 prosenttia.

Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajat suhtautuvat uuteen laitteistoon myönteisesti. Jos yritys menestyy hyvin pörssissä, on hyvin todennäköistä että se menestyy hyvin myös suuren yleisön keskuudessa. On turvallista sanoa että ihmiset ovat innoissaan, kun otetaan huomioon miten paljon uutinen on saanut huomiota eri tiedotusvälineissä ympäri maailmaa.

Sen lisäksi kaikki me tiedämme, että vuoden 2020 mallit menestyivät poikkeuksellisen hyvin, joten voimme vain odottaa lisää eksklusiivisia yksityiskohtia ennen julkaisua.

Kuka voi pelata?

Langattoman tekniikan ansiosta kuka tahansa auton millä tahansa istuimella voi pelata. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsiperheen automatkoilla ei enää tarvitse kuunnella kysymyksiä kuten “ollaanko jo perillä?” ja “mitä minä tekisin?”, vaan lapset voivat nauttia suosikkipeleistään turvallisesti omalta istuimeltaan käsin.

Myös vanhemmat voivat liittyä mukaan pelien huumaan, kun he saavat tauon ajamisesta. Näyttöjen laatu lyö odotukset laudalta, sillä ne tarjoavat aidot värit, ne ovat erittäin kirkkaita ja niissä on hämmästyttävä reagointikyky sekä kallistusominaisuus vasemmalle ja oikealle.

Myös takapenkille on asennettu näytöt, joten kenenkään ei tarvitse siirtyä paikaltaan pelatakseen. Parasta on se, että pelijärjestelmä voidaan yhdistää langattomiin ohjaimiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä että johdot pilaisivat hauskanpitosi.

Onko tulossa muita hienoja ominaisuuksia?

Olet ehkä kuullut että Teslan autot ajavat itse itseään, eikä se ole liioittelua. Autopilotti saattaa olla autoilun tulevaisuus, sillä se antaa kuljettajalle mahdollisuuden levätä ja pitää kaikki autossa istuvat täysin turvassa.

Tämän hienon ominaisuuden ansiosta voit jopa nauttia hieman pelitoiminnasta, vaikka olisitkin kuljettajan paikalla. Autopilotin avulla saat apua ajamisen vaikeimpiin vaiheisiin. Auto pystyy jarruttamaan, ohjaamaan ja kiihdyttämään itsenäisesti pysyen samaan aikaan omalla kaistallaan. Pelijärjestelmästä ei kuitenkaan voi nauttia liikaa, sillä auto tarvitsee edelleen aktiivista valvontaa.

Entä jos haluan katsella jotakin?

Jotkut ihmiset rakastavat pelaamista, toiset taas viettävät mieluummin automatkan katsellen jotakin. On siis hyvä, että Teslan autoista löytyy myös Netflix-teatteri. Ei pidä unohtaa, että mikään ei estä sinua pysymästä verkossa ja siten voit muodostaa yhteyden halutessasi vaikka YouTubeen.

Tässä vaiheessa voimme sanoa että Tesla on todella autoilun tulevaisuus, sillä se tarjoaa kaiken mitä saatat tarvita tien päällä. Olitpa sitten jumissa liikenneruuhkassa tai vain matkalla jonnekin, sinun ei tarvitse koskaan miettiä mitä viihdettä sinun täytyy ottaa matkallesi, kun kaikki on aina mukanasi.

Johtopäätökset

On ilmeistä että tulevaisuus on lähellä, ja että Tesla on tuomassa sitä vieläkin lähemmäksi. Näiden innovaatioiden ansiosta yritys on varmasti yksi markkinoiden halutuimmista osakkeista. Uudet kuljettajasukupolvet etsivät tehokkaampia autoja perheilleen, mutta myös autoja, jotka tarjoavat paremmat viihdejärjestelmät heidän lapsilleen.

Älypuhelimet 2021: koolla on kuin onkin väliä

Previous article

Tuleeko laajennettavilla näytöillä varustetuista matkapuhelimista lähivuosien trendi?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty