Pokeripelaaminen voi olla kannattavaa. Pelissä on monia muotoja, joita voit pelata. Voit ansaita rahaa keskittymällä vain yhden pokerimuodon pelaamiseen. Yksi suosituimmista pokeri muodoista on “7 Card Stud Poker”. Tämä pokeripeli voi tehdä sinusta rikkaan, kunhan sinulla on voitettavia uhkapelijärjestelmiä, jotka tekisivät rikkaita joka kerta kun pelaat peliä. Tutustu “7 Card Stud Poker” -voittopelijärjestelmiin.

“7 Card Stud Poker”

“7 Card Stud Poker” -voiton avain on pelata korkeaa korttia. Pelin voittaja päättää pelaajan korkein pari muiden isojen käsien, kuten värin tai suorien, sijasta. Ainoa tapa voit voittaa väreillä tai suorilla peleillä tässä pelissä on, jos sinulla on kaksi korkeaa korttia tai jos toinen korteistasi on korkeampi kuin mikään pöydällä näkyy. Jos korttisi hylätään pöydällä, sinun on taitettava heti. Sinun pitäisi pelata nopeasti, kun sinulla on korkeat kädet varhaisessa vaiheessa eliminoidaksesi vastustajasi nopeasti. Käytä hidasta peliä, kun sinulla on vetää käsiä, jotta vastustajat lisäävät potin kertoimia antaaksesi sinulle mahdollisuuden lyödä. Varmistaaksesi, että voit tehdä tämän; luottaa todistettuun voittavaan uhkapelijärjestelmään.

Ennen kuin voit tutustua voittavaan uhkapeleihin, sinun on ensin tiedettävä tässä pelissä yleisesti käytetyt termit:

-Pienet kortit ovat 2 – 9

-Korkeat kortit ovat välillä 10 – A

-Hidas peli on, kun tarkistat ja soitat, jotta vastustajat lisäävät potin kertoimia.

-Nopea peli on, kun nostat, lyöt vetoa ja korotat uudelleen eliminoidaksesi vastustajasi nopeasti.

-Jakopari tapahtuu, kun aloituskädessäsi on pari, toinen parista on alhaalla, kun taas toinen on ylös

– Piilotettu pari tapahtuu, kun sivukorttisi on ylöspäin, kun parisi on reikässä.

-Dead-kortit ovat jo nähtyjä kortteja, jotka eivät ole enää osa kannetta.

-Ovikortit ovat kortteja, jotka paljastuvat automaattisesti aloituskädessä.

-Sheck-fold on kun tarkistat ja fold kun panostat. Tässä tapauksessa sinun tulee ottaa kaikki annetut kortit.

Kun olet tuntenut yleiset ehdot, olet nyt valmis tuntemaan voittavat rahapelijärjestelmät:

– Neljä ensimmäistä korttia, jotka saat, on avain menestykseen. Jos saat vahvan käden näiden korttien hankkimisen jälkeen, sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa. Jos neljä ensimmäistä korttiasi ei voinut saada vahvaa käsiä, on parasta poistua ennen kuin menetät rahaa.

– Tarkkaile lautaa suoraan. Katso, onko pöydällä avainkortteja, jotka voivat viime kädessä vähentää mahdollisuuksiasi voittaa pelin. Tarkista, onko vastustajallasi vaarallinen käsi, joka voi helposti lyödä sinut. Taita aina, kun sinusta tuntuu, että menetät.

-Jos sinulla ei ole vahvaa käsiä kolmen ensimmäisen kortin jälkeen ja samanaikaisesti, kaikki korttisi voidaan voittaa kortilla olevalla kortilla, taita heti.