Jos lapsesi rakastavat hymiöitä niin paljon kuin pidät ja mieluummin käytät niitä tekstiviesteissä, sinun kannattaa harkita hauskojen hymiötyynyjen ostamista lapsille.

Jos sinulla on pieniä lapsia, he nauttivat ehdottomasti hymiötyynystä mukavasta seuralaisesta. Nämä täytetyt muhkeat emojit löytyvät helposti verkosta, jos tiedät mistä ostaa niitä. On olemassa erilaisia ​​hymiöitä, joita nämä tyynyt on suunniteltu matkimaan, kuten sydämen silmien emoji, vihainen emoji, aurinkolasien emoji, ja on jopa ainutlaatuisia, hauskoja emoji tyynyjä, jotka muistuttavat paholaisen emoji, apinan emoji, poop hymiöt ja paljon muuta.

Joten, jos lapsellasi on suosikki emoji, jota hän rakastaa, voit hankkia heille juuri oikean hymiötyynyn. Vaikka nämä emojit on suunniteltu näyttämään muhkeilta leluilta, ne eivät kuitenkaan ole pelkästään muhkeat. Itse asiassa nämä muhkeat tunteet voivat myös toimia tarkoituksena toimia tyynyinä.

Suurin osa näistä emoji-tyynyistä on saatavana erilaisissa eloisissa väreissä, joissa on erittäin hilpeitä ilmeitä. Siksi lasten mielestä nämä tyynyt ovat niin hauskoja ja ajattelevat niitä leluina. Kunkin emoji-tyynyn ilme on erilainen kuin toisessa, joten voit hankkia erilaisen ja ainutlaatuisen tyynyn jokaiselle lapsellesi. Esimerkiksi joitain suosituimpia valintoja ovat apinatyyny ja kakutyyny sekä jopa sinikuukatyyny ja keltainen kuutyyny.

Nämä muhkeat hymiöt ovat saatavana myös osana kokoelmia, jotka sisältävät myös muita hymiötuotteita. Jos olet vanhempi, jolla on melko vähän lapsia, sinua kehotetaan ostamaan emoji-kokoelma, joka sisältää myös nämä tyynyt.

Et tule katumaan päätöstäsi ostaa nämä muhkeat hymiöt lapsillesi, ja jokainen lapsesi nauttii omasta ainutlaatuisesta pehmustetun hymiöstään.

Kangas, joka nämä tyynyt on valmistettu erittäin pehmeästä muhkeasta puuvillasta ja sisällä on polyesterikuituja, niin kauan kuin noudatat oikeita pesuohjeita; ne pysyvät pehmeinä. Voit pestä ne pesukoneessa asettaessasi ne valkoisen tyynyliinaan. Varmista, että peset heidät haluttua kylmää vettä lempeällä jaksolla. Itse asiassa nämä tyyny-emojit ovat niin pehmeitä, että lapsesi nauttivat halailemisesta heidän kanssaan, joko yöllä tai iltapäivällä nukkumassa. Lapset rakastuvat hymiöihinsä eivätkä halua mennä nukkumaan ilman heitä.

Toinen hieno asia näissä tyynyissä on, että ne toimivat tyylikkäästi kuin täytetty lelu, joten sinun ei tarvitse hankkia lapsillesi enää täytettyjä eläimiä, koska he nauttivat siitä, että nämä tyynyt ovat leluina. Jos lämmität ajatusta ostaa nämä tyynymiemoja lapsillesi, sinun on vielä helpompaa ostaa niitä verkossa.

Rakastavatko lapsesi siis hymiöitä tai pehmoleluja vai edes molempia, näet heidän kasvonsa palaavan läsnä ollessasi, nämä ainutlaatuiset hymiötyynyt lahjaksi. Joten siksi sinun pitäisi hankkia nämä pehmoiset muhkeat emojit pienille lapsillesi nyt!