Viimeisen 6 usean viikon aikana olemme suunnitelleet, luoneet ja toimittaneet useita innovatiivisia ja upeita markkinointivideoita yritysasiakkaille, jotta he voivat lisätä tavaroiden ja palveluiden myyntiä.

Video for Marketing voi olla nopeimmin kasvava Internet-markkinointimuoto. Elokuvien kasvun odotetaan jatkuvan nousevan ja saavuttavan myös noin 40% vuonna 2010. Videon kanssa markkinointi on edelleen saanut tunnustusta markkinoinnin kaikilla osa-alueilla. Monet tehokkaat markkinoijat verkossa käyttävät videota tietyssä muodossa tai mikä tahansa muu. Miksi toimistot siirtyvät niin vankkaan elokuvien markkinointiin? No, niin miksi mainostoimistot ja markkinoijat jatkavat mitään tekemistä? Koska se toimii täydellisesti!

Videoiden markkinointia on käytetty monin tavoin, ja vaihtoehtoja kehitetään jatkuvasti kaikenlaiselle yritykselle. Mitä tahansa myytävääsi, olipa kyse sitten kulutustavaroista, unelmalomista, ajoneuvosta tai mahdollisesti ammattimaisista palveluista, videoita, käytetään mainostamaan monia näistä tuotteista. Verkkokuluttajina olemme tottuneet näkemään jotain visuaalista, joka on apu ostoksille. Ideasta käyttää videoita kaikenlaisessa markkinoinnissa on tullut välttämättömyys myydä tavaroita tai palveluita.

Markkinointi videolla muuttuu suosituksi, kun hienompia tuotteita lanseerataan ja “miten voit opastaa” ilmestyy käyttämällä videota hänen ensisijaisena tilaansa mainostaa ja mainostaa uusia tuotteita ja palveluita. Videomarkkinointia voidaan käyttää ennakoinnin kasvattamiseen näyttämällä upouusi videota joka päivä 2 tai ehkä kolmen päivän ajan viileän tuotteen esittelyn edessä. Markkinointivideoista on vihdoin tullut keskeinen osa aivan uutta digitaalitaloutta ja digitaalista markkinointia verkossa.

Videomarkkinoinnin virusvaikutuksella voi olla ilmiömäinen vaikutus uusien asiakkaiden luomisessa. Pohjimmiltaan, jos et käytä tietyn tyyppistä markkinointia videon kanssa markkinointistrategioissasi ja suunnitelmissasi, lähdet rahaa pöydältä. YouTuben, Google Videon, Viddlerin, Vimeon ja kaikenlaisten muiden videoiden lähettämissivustojen avulla mahdollisuus ottaa yhteyttä asiakkaisiisi ja asiakkaisiisi on rajaton. Lukemattomat lukijat pääsevät näille verkkosivustoille joka päivä, mikä markkinointivideo on luonut “Markkinointi videoaikana”.