Anadrol on valmistettu anabolinen steroidi, jota käytetään eri tarkoituksiin. Aikaisemmin anadrol luotiin helpottamaan anemiaa kärsiville potilaille. Anemia on sairaus, jossa potilas kärsii punasolujen määrän menetyksestä. Tämän steroidin tiedetään parantavan verisolujen määrää.

Pian kehonrakentajat ja painonnostajat ymmärsivät sen merkityksen. Anadrol voi toimia myös suorituskykyä lisäävänä steroidina. Anadrolin erilaisista sivuvaikutuksista on kuitenkin ilmoitettu viime vuosina. Tässä on joitain anadrolin merkittäviä sivuvaikutuksia.

Tunne Anadrol-valmisteen sivuvaikutukset

Jos aiot käyttää Anadrol 50 -tuotetta, sinun on tutkittava paljon mahdollisista äärimmäisistä sivuvaikutuksista. Lisäksi on suositeltavaa käydä lääkärillä tai asiantuntijalla ennen kulutusta, koska ne opastavat sinua paremmin anadrolilla. Ihmisillä on erilaisia ​​haittavaikutuksia. Jotkut niistä on lueteltu alla –

Virtsarakon aiheuttamat ongelmat – on havaittu, että anadrolia käyttävillä ihmisillä on äkillinen pissan tarve. Sinulla on myös usein virtsarakon kouristuksia.
Hiustenlähtö – miehet, jotka ovat perineet kaljuuntumisen perheeltään, kärsivät yleensä hiusten menetyksestä nopeasti anadrolia kuluttaessa. Sellaisia ​​haittavaikutuksia havaitaan kuitenkin usein ihmisillä, joilla on lievä alttius hiusten menetykseen.
Sydänsairaudet – monissa tutkimuksissa on havaittu, että liiallisen anadrolin kuluttaminen voi johtaa vakaviin sydänsairauksiin, mukaan lukien sepelvaltimotauti, ja nämä steroidit voivat myös vaikuttaa kehosi kolesterolitasoon, jolloin olet alttiimpi sydänsairauksille.
Maksan ongelmat – liiallinen anadrolin kulutus voi johtaa kystojen muodostumiseen maksassa. Vältä siis alkoholin käyttöä niin kauan kuin käytät anadrolia.
Tietää Anadrol-valmisteen haittavaikutukset naisille

Anadrol on erittäin tehokas ja voi usein aiheuttaa erilaisia ​​haittavaikutuksia, kun sitä käytetään liikaa. Suurin osa naisista kuluttaa anadrolia parantaakseen maskuliinisuuttaan ja rakentaakseen lihaksia. Anadrolilla on kuitenkin joitain sivuvaikutuksia myös naisiin.

Anadrol lisää rintojen arkuutta molemmilla sukupuolilla. Tämä johtaa vakavaan kipu rinnassa. Kasvava akne iholla on toinen sivuvaikutus tämän steroidin käytöstä. Ihmiset ovat usein valittaneet lisääntyneestä turvotuksesta jalkojen alueella vedenpidätyksen takia.

Jos haluat käyttää anadrolia, varmista, että pinoat sen muiden turvallisempien steroidien kanssa sivuvaikutusten vähentämiseksi. Voit hakea apua asiantuntijoilta.