Koska tämä erittäin hieno lisäosa L-teaniinia on erittäin monimutkainen, sillä on erilaisia ​​mekanismeja ja aktiviteetteja, joita lääketieteellinen yhteisö ja monet tutkijat vielä tutkivat. Tällä lisäaineella on erittäin tunkeutuva ominaisuus. Tämä voi ylittää BBB: n tai veri-aivoesteen ja mennä onnistuneesti hermostoon. Tästä syystä se voi säädellä alfa-aivojen aaltoja ja osoittaa monia etuja.

Saavuttuaan kudoksen aivoissa, L-teaniini alkaa kohdistua välittäjäaineisiin. Tätä täydennystä kohdistetaan pääasiassa neljään välittäjäaineeseen. Ne ovat välittäjäaineita, jotka säätelevät huomiota, nautintoa, stressiä ja kiihotusta. Yksi niistä on GABA-välittäjä. Tämä on neurokemikaali, joka toimii estäjänä. Se voi estää hermosolujen ylikuormitusta. Näin se rauhoittaa aivoja.

Levottomuuden tunne johtuu aivojen ylikuormituksesta tietyistä syistä. Tämä voi myös aiheuttaa ahdistusta ja tunnetta, ettei kukaan voi päästää irti. L- Theanine-lisäosa voi olla erittäin hyödyllinen tässä tapauksessa. Se voi estää näitä toimintoja. Joten siitä syntyy tuntemuksia, kuten rentoutumista, tyytyväisyyttä ja rauhaa.

L-teaniinin käyttö vaikuttaa myös nukkumis- ja herätysjaksoihin Theaniinin anksiolyyttisten ominaisuuksien takia. Tämä toimii, koska se voi toimia serotoniinin edeltäjänä, joka puolestaan ​​ohjaa nukkumista. Dopamiinin ja norepinefriinin pitoisuutta säädellään myös tällä lisäaineella. Tämä on syy siihen, että siitä on hyötyä mielialan parantajana.

Säännelty dopamiinitaso voi johtaa myös nautinnon, jännityksen ja motivaation tunteisiin. Se vastaa myös aivojen palkkiojärjestelmästä.

Tämä lisäosa voi toimia myös immuniteetin tehostajana. Joten yksilö voi helposti taistella flunssaa ja kylmää vastaan ​​lisääntyneen vastustuskyvyn vuoksi.

Sitä voidaan käyttää jopa yleiseen hyvinvointiin. Tämä saavutetaan sen rauhoittavilla vaikutuksilla. Ahdistuneisuus ja stressi voidaan poistaa käyttämällä tätä lisäravinnetta. Joko koulussa tai työssä, tämä lisä voi auttaa pysymään keskittyneenä ja voi parantaa yksilön tuottavuutta. Tämän lisäyksen käytön jälkeen aivoilla on suojaava vaikutus. Synaptisten reseptoreiden aiheuttama liiastimulaatio voi vaurioittaa hermoja. tämä lisäosa voi estää tämän vaurion ja suojata hermosoluja. Tämä auttaa suojaamaan neuroneja jopa hapettumiselta aiheutuvilta stressiltä, ​​joita alhaiset happitasot voivat aiheuttaa.

Tietyt proteiinityypit ovat välttämättömiä hermon kasvulle. Tämä lisäosa voi auttaa stimulaatiossa, joka johtaa näiden proteiinien vapautumiseen. Sillä on tärkeä rooli Parkinsonin taudin oireiden hoidossa. Tämä johtuu siitä, että se sääteli dopamiinitasoja. Mutta tästä on vähemmän tietoa.

Normaaliannos, jota tulisi seurata toivottujen tulosten saamiseksi, on 50 – 200 mg. pohjimmiltaan se on erittäin turvallista käyttää päivittäisessä hoidossa. Mutta voidaan myös suunnitella sen kiertämistä. Tämä auttaa välttämään suvaitsevaisuuden kehittymistä yksilössä.

Tätä voidaan käyttää itsenäisenä lisäravinteena. Mutta monet mieluummin käyttävät sitä myös pinossa. He voivat pinota tämän muilla nootropiinisilla lisäravinteilla, kuten noopeptilla ja pirasetaamilla. Anirasetaami ja L-teaniini voidaan yhdistää pinoon, jos tavoitteena on rakentaa anksiolyyttisten nootrooppisten pino