Jos olet suunnitellut matkaa lemmikkisi kanssa, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Nämä kohdat auttavat sinua valmistautumaan itseesi ja lemmikkisi ennen matkaa. Kaikki lemmikit eivät ole hyviä matkustajia. Sinun tulisi ymmärtää se tosiseikka, että useimmat lemmikit olisivat varovaisia ​​matkustaessaan. Siksi sinua vaaditaan valmistelemaan ne parhaalla mahdollisella tavalla, ennen kuin todella matkustat heidän kanssaan omassa autossa tai ilmassa. Perustuu lemmikkisi tyyppiin, hermostunut matkustaja tai ei, sinua vaaditaan kouluttamaan tai valmistelemaan lemmikkisi matkoille.

Hermostuneet lemmikit matkan aikana

Olisi ymmärrettävää, että suurin osa lemmikkeistä olisi hermostunut matkoilla. Ne toimivat yleensä paremmin rutiinissa. Siksi matkan aikana sinun tulee viedä heidät normaalista ympäristöstään. Lisäksi sinun tulisi muuttaa heidän perustietojaan, kuten ateriat ja kylpyhuoneeseen meneminen. Nämä tottumukset eivät välttämättä kuulu samaan aikatauluun kuin ne kuuluisivat tutussa ympäristössä tai olosuhteissa. Lisäksi et voi kommunikoida heidän kanssaan siitä, että se on vain matkaa, ja he olisivat takaisin kotiin jonkin ajan kuluttua. Jos lemmikkisi ei matkusta paljon, se ei pystyisi ymmärtämään heidän ympärillään tapahtuvaa.

Lohduttava lemmikkisi

Matkan aikana mahdollisesti esiintyvän stressin takia on välttämätöntä, että koettele lemmikkisi mahdollisimman paljon ennen matkaa tai matkan aikana. Sinun olisi valmistettava lemmikkisi matkalle. Tärkein asia, jota tarvitset, olisi mukava lemmikkikantaja. Sinun tulisi etsiä lemmikkieläinkanta, joka olisi koiralle houkutteleva. Sen pitäisi tuntea koirani mukavan ja turvallisena kuljettimella. Olisi ehdottoman välttämätöntä, että esität koiran lemmikkieläimille kauan ennen varsinaista matkustamista. Olisi parempi, että te voisitte saada lemmikkisi nukkumaan lemmikkieläinkannattimessa. Sinun tulee varmistaa, että koiralla on positiivinen yhteys lemmikkieläimen kantajaan.

Tuo lemmikkisi heidän lelujaan

Vielä yksi tapa lohduttaa koiraasi olisi tuoda heille heidän suosikkilelu. Kaikki mitä koirasi voi yhdistää, tulee tuoda mukanaan matkalla. Se olisi koiran siunaus tuntemattomilla teillä matkustettaessa. Sinun tulee tuoda koiran suosikki ruokaa tai tavallista ruokaa matkalla. Lisätietoja sinun tulee käydä verkkosivustollamme.