Kuka tahansa voi tehdä pieniä korjauksia kotonaan, ja useammat ihmiset kääntyvät DIY: n puoleen joka vuosi, koska heillä ei vain ole paljon rahaa näinä päivinä. Jos sinusta tulee päivän putkimies, sinun on varmistettava, ettet tule muutamien yleisten virheiden uhriksi, ja aiomme tutkia, mitä ne ovat, jotta voit välttää ne hinnalla millä hyvänsä.

Palaa kemian luokalle

Kun olit kemian luokassa koulussa, epäilen, että kiinnitit paljon huomiota, mutta jos tekisit, tiedät, ettet voi vain heittää kahta erilaista metallia yhteen. Ajan myötä ne voivat helposti alkaa syöpyä ja päädyt suurempiin ongelmiin, joiden korjaaminen voi maksaa paljon rahaa. Jos teet mitään putkityötöitä, sinun on muistettava käyttää erityisiä liitoksia tilanteesta riippuen, mikä on periaatteessa vain elektroninen versio, jonka avulla voit liittää kaksi erilaista metallia yhteen.

Putkia on vaikea löytää

Sinun on hyväksyttävä, jos et näe jotain, ongelman korjaaminen on vaikeaa. En voi kertoa kuinka monta kauhutarinaa olen kuullut, kun ihmiset alkavat rikkoa putkissa reikiä yrittäessään löytää ne seinistä. Saatat jopa lyödä piilotettuja johdotuksia, mikä on vielä pahempaa, koska saatat päätyä sähköiskuun itse. Voit ostaa nastatunnistimia, jotka auttavat myös löytämään putket ja johdot, joten sinun ei tarvitse huolehtia huoneen muuttamisesta uima-altaaksi tai paistamiseen itse.

Käytä oikeita työkaluja

Kaikki haluavat tehdä suuren DIY-korjaustyön, mutta he eivät ole valmiita käyttämään rahaa ammattityökalujen ostamiseen. Voitteko kuvitella puusepän, ​​joka yrittäisi rakentaa jotain lapsen työkalusarjalla, joka on täynnä pientä työkalua? He eivät edes unelmoisi yrittää sellaista, joten kun teet omia putkityötöitäsi, et halua käyttää muutaman dollarin keräämiäsi työkaluja. He saavat työn päätökseen päivän lopussa, mutta he eivät saa sitä kunnolla.

Suorita aina vuototestit

Vaikka luulet olevasi DIY-mestari, sinun on muistettava, että voimme kaikki tehdä virheitä, ja on parempi selvittää niistä mahdollisimman nopeasti. Et halua korjata rikkoutunutta putkea ja laita sitten lattiasi takaisin vain selville, että se vuotaa. Se on ajanhukkaa ja se ajaa sinut hulluksi, joten aina kun teet työtä, sinun on suoritettava vuototesti ennen kuin teet mitään muuta. Toivottavasti olet onnistunut suorittamaan työn kunnolla ja voit sitten unohtaa sen, koska sillä ei ole vaikutuksia.

Kaikkien on sovittava täydellisesti

Kun puhumme putkistosta, tarkoitamme yleensä kaasua ja vettä. Sinun on liitettävä kaksi erilaista putkea yhteen ja niiden läpi kulkee kaasua tai vettä. Vaikka et ole ammattilainen, sinun on varmasti ymmärrettävä, kun käsittelet kumpaakin näistä, putkien on sovittava täydellisesti yhteen. Jos et pääse vesilämmittimiin vuotamaan ja pilaamaan lattiasi tai kaasu vuotaa putkista ja löytää tien kotiisi, mikä voi olla todella vaarallista.

Se on vain järkeä

Mikään, josta olemme puhuneet, ei ole monimutkaista, mutta jos et ole ammattimainen putkimies, on erittäin helppo jättää huomiotta jokin niistä. Jos olet päättänyt tehdä työn itse, sinun on tehtävä se oikein, muuten mikä on järkeä? Nyt kun olemme puhuneet näistä virheistä tänään, et voi unohtaa niitä.