Esitelty

5 verkkomarkkinointialustaa, joita sinun pitäisi jo käyttää!

0

Okei, jos olet jo osa verkkomarkkinoinnin maailmaa ja ajattelet uusien alusten etsimistä menestymisen helpottamiseksi, mistä näytät? Koska valittavana on niin monta nykyään, ei ole helppoa tunnistaa niitä, jotka lisäävät vakavaa arvoa omalle tuotemerkillesi. Olemme onnistuneet heittämään verkkomme koko shebangin läpi ja saamaan todella hyviä uutisia. Tässä on viisi, joilla on oltava online-markkinointialustat, jotka sopivat tarpeisiisi riippumatta siitä, mitä teollisuuden alaa tällä hetkellä käytät. Ainakin yhden tai kahden näistä pitäisi sopia laskuun melko hienosti. Joten vie muutama minuutti tutustumiseen ja toivottavasti etsit pian erittäin kunnollisia muuntokursseja.
Hubspot
Tämän pahan pojan pitäisi olla jo osa online-markkinointikampanjaasi, ja jos se ei ole, hanki tänään Hubspot elämääsi! Yksinkertaisesti sanottuna Hubspot on ensimmäinen markkinointiohjelmisto, jolla on kaikki tarvittavat työkalut verkkostrategian ja kaiken kampanjasi hallintaan ja ylläpitoon. Se auttaa sinua luomaan hienoja blogiviestejä, e-kirjoja, videoita, infografiikkaa ja melkein kaikkea muuta, mitä kunnioitettava verkkomarkkinointikampanja tarvitsee. Se on myös loistava toimintakutsujen määrittämisessä, aloitussivujen muuntamisessa ja tärkeän tiedon keräämisessä asiakaskunnastasi. Joten mikä estää sinua?
Tarkka aloitussivu
Tällä hetkellä osa Salesforcea, tämä hieno markkinointiohjelmisto antaa sinun integroida kaikenlaisia ​​hyödyllisiä digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja strategioita. Tarkan tavoitteen tarkoituksena on tehdä brändin ja asiakkaan välisestä suhteesta huomattavasti helpompi hallita ja hyödyttää molempia osapuolia. Se tekee tämän muuttamalla sähköposti-, sosiaalista, verkko-, markkinointi-automaatiota ja pohjimmiltaan kaikkia huomionarvoisia sitoutumisen näkökohtia. Tarkan tavoitteen kauneus on tapa, jolla voit säätää sitä omaan räätälöityyn kampanjaasi, kunnes kaikki on täydellistä ja mukavaa .
Marketo
Tämä on fantastinen markkinoinnin automaatio-ohjelmisto, joka todella tekee juuri sen, mitä se sanoo melko posh-näköiselle tinalle. Marketo säästää niin paljon aikaa ja etenkin monikanavakampanjoissa. Pian on helppo käsitellä ja etsit pian lisää asiakkaita hyödyntämään tätä tehokasta markkinointityökalua täysimääräisesti.
Marin-ohjelmisto
Tämä kaikki yhdessä verkkomarkkinointiohjelmistossa on upea tapa vähentää työmäärääsi ja löydät pian uusia tapoja voittaa nämä verkkotarjoukset ilman hikiä. Sijoitetun pääoman tuottoprosentti on täällä kaikki raivo ja sosiaalinen, mobiili ja näyttömainonta; jengi on täällä, ja mukana on erittäin hienoja maksettuja hakuneuvoja. Kun alat kaivaa Marin-ohjelmistoa, löydät pian enemmän markkinoinnin aarteita kuin arvat edes olemassa olevan
Käytä näitä vinkkejä viisaasti ja katso, missä Flooring Toronto -blogisi näkyy muutaman kuukauden kuluttua!

Pelit ja arki

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty