Okei, joten blogisi näyttää siltä osin ja olet vakuuttunut siitä, että sisältösi on yhtä hyvää kuin se saa, mutta on yksi ongelma – kukaan ei tunnu välittävän! No, se voi olla hiukan ankara, mutta ilman terveellistä liikennettä, et ehkä ole myöskään vaivautunut maksamaan isäntäpalvelimen palkkioita. Kysymys verkkosivustosi markkinoinnista massoille ei ole läheskään yksinkertainen, mutta se ei ole myöskään raketitieteen rinnalla. Hyvä uutinen on, että aiomme nyt näyttää sinulle, kuinka säätää blogiasi, jotta voit todella lisätä sivustosi SEO-arvoa rikkomatta hikiä. Käytä siis muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin lukemiseen, voit vain kiittää meitä!
Toimivat artikkelit
Artikkelisi ovat blogisi elämänveri, ja näiden on parempi olla enemmän kuin ihminen tarpeeksi kestämään melko jäykkä tarkastus. Sensaatiomaisten artikkeleiden sijaan, jotka tarjoavat hyvin vähän mukavuutta ja apua, räätälöi kopiosi tarjoamaan ratkaisu yleisösi ongelmiin. Mitä enemmän potentiaalinen yleisösi voi hyödyntää vierailemalla sivustollasi, sitä todennäköisemmin he jakavat tarinasi ja palaavat uudestaan ​​ja uudestaan. Käytä huumoria ja yritä aina puhua yleisösi mukaansatempaavalla ja ystävällisellä äänellä.
Jakaminen asioista
Kun kirjoitat kapealle markkinalle, varmista, että sisältösi on riittävän rikas kestämään vakavaa jakamista. Lisää joitain sosiaalisia jakamispainikkeita kannustaaksesi tätä melko hienoa prosessia, miksi tehdä siitä vaikeaa? Ajattele joitain hienoja otsikoita ja anna aina tarkka viittaus kaikkiin lainattaviin lähteisiin. Käyttämällä luettelomuotoa houkutat automaattisesti uutta kiinnostusta, mutta varmista, että luetteloissasi on vähän purra ja jonkin verran wow-tekijää käynnistettäessä.
Toimintakehotukset
Okei, sisältösi voi olla hauskaa ja osa siitä voi olla jopa hieman kiistanalaista, mutta älä koskaan unohda pitää vähintään kahta toimintakehotusta etenkin aloitussivullasi. Sinun täytyy pystyä työntämään kävijöitä oikeaan suuntaan, ja tämä pätee myös sosiaalisiin sivuihisi. Tämän avulla lukijasi voivat osallistua ja kannustavat heitä jopa kertomaan ystävilleen mahtavasta sivustostasi.
Foorumit ovat fantastisia
Miksi et levittäisi hyvää sanaa foorumilla, joka todella auttaa yleisöäsi heidän mahdollisissa ongelmissaan. Ne on helppo asentaa, ja monilla WordPress-sivustoilla on valmiita malleja, jotka voidaan viedä pääsivustoosi.
Mainonta on hienoa
Vakavasti, AdWords ja muut tykkäykset ovat todistettu tapa parantaa sijoitustasi ja potentiaalisia kävijämääriä muutamassa tunnissa. Varmista vain, että teet kotitehtäväsi ja saat todella parhaan räjähdyksen. Käyttämällä parhaita avainsanoja ja muokkaamalla kopiota, erityisesti aloitussivullasi, istut pian kyseisen verkkokalusteiden puun huipulla hetkessä!
Seuraa näitä 5 vinkkiä ja kerro meille, kun sinulla on enemmän tuloksia kuin pystyt käsittelemään!