Esitelty

5 mukavaa gadgetia, jotka auttavat sinua ulos, kun olet puutarhassasi

0

Oletko kiinnostunut lisäämään puutarhavälineitä kokoelmaasi? Luulen, että minulla on muutamia asioita, joista löydät hyödyllisiä, joten katsotaanpa nopeasti, mitä he voivat tehdä, ja tiedät, tarvitsetko niitä heti.

STIHL-akkukäyttöinen moottorisaha

Jos puutarhassasi on paljon pensasaitoja, tulee lopulta aika, jolloin haluat leikata ne alas, kun ne alkavat kasvaa käsistä. Jos haluat helpon tavan leikata pensasaitasi käyttämättä tehokkaita laitteita, voit noutaa yhden näistä paristokäyttöisistä moottorisahoista. He saavat työnsä edelleen, mutta he ovat pieniä ja pienikokoisia, ja se, että niitä ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan, on valtava bonus. Voit myös käyttää sitä leikkaamaan asioita, kuten puun oksat.

Makita-langaton puhallin

Joskus ainoa tapa päästä eroon vaikeasta päästä paikoista on puhallin, ja se, että tämä on langaton, tekee siitä täydellisen. Voit viettää niin paljon aikaa kuin haluat yrittää päästä niihin nurkkiin pienellä harjalla, mutta miksi laittaa itsesi hässäkkään, kun voit räjähtää mitään muutamassa sekunnissa. Gadget on erittäin kevyt, joten kuka tahansa voi käyttää sitä ja voit muuttaa asetuksia sen mukaan, millä nopeudella haluat ilman lähtevän.

B & D-kielinen trimmeri

Sinun täytyy viettää paljon aikaa nurmikon leikkaamiseen ja kun olet valmis, haluat sen näyttävän täydelliseltä, mutta ruohonleikkuri ei osu nurmikolle reunoille, mikä jättää sinulle keskeneräisen työn. Hyvä tapa korjata se on tarttumalla johonkin näistä narunleikkureista, koska pystyt nopeasti kiertämään reunat leikkaamaan ylimääräinen ruoho pois. Jos haluat puutarhan näyttävän täydelliseltä, sinun on lajiteltava se.

Infagram Point & Shoot Plant -kamera

Onko puutarhassasi paljon kauniita kasveja juuri nyt? En halua huolehtia sinusta, mutta ne eivät ehkä ole yhtä terveellisiä kuin luulet. Ennakkotilaa tämä edistyksellinen kamera ja voit ottaa valokuvia kasveistasi infrapunavalolla. Kasvien terveyttä on vaikea määrittää katsomalla niitä, mutta kun sinulla on saatavilla infrapunavalokuvia, voit analysoida ne Infagram.com-sivustolla. Saatat huomata, että jokin menee pieleen, ja voit korjata ongelman ennen kasvien kuolemaa.

Väliaikainen verkkoaita

Mitä teet, jos joku pyytää sinua huolehtimaan lemmikkistään viikon ajaksi lomalle? Jos puutarhassasi ei ole aitaa, et voi päästää heitä ulos yksin, joten voit ostaa väliaikaisen aidan. Se tarkoittaa, että pystyt ratkaisemaan ongelmasi ja lemmikki voi juosta puutarhassasi huolehtimatta siitä 24/7. Kun on aika lähettää se kotiin, sinun tarvitsee vain purkaa väliaikainen aita ja kaikki voi palata normaalia.

Viisi parhaista ohjelmistoratkaisuista sähköpostimarkkinoijat rakastavat

Previous article

Tuleeko uusille käyttäjille ongelmia siitä, että Apple ei enää tarjoa ilmaisia lisävarusteita iPhoneen?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty