Esitelty

5 laadukasta sovellusta, jotka auttavat muuttamaan puutarhan kauneudeksi

0

Puutarhan muuttaminen kauneudeksi ei todellakaan ole helppoa, koska voit tehdä niin paljon tavaraa ja löytää oikea tasapaino on vaikeaa. Toivottavasti työsi helpottuu paljon, jos kaivaa joitain näistä upeista sovelluksista, jotka keskittyvät auttamaan sinua rakentamaan kauniin puutarhan.

Kannen tyylit

Helpoin tapa vaikuttaa valtavasti puutarhan ulkonäköön on rakentamalla kansi kotisi ulkopuolelle. Saatavilla on tuhansia vaihtoehtoja, etkä halua kiirehtiä mihinkään, jos päädyt johonkin, jota et halua, joten lataan Decking Styles -sovelluksen ja vie aikaa tutkia kaikkea käytettävissä olevaa. Voit jopa lisätä terassin kotisi valokuvaan nähdäksesi miltä se näyttää, kun olet todella rakentanut sen.

BBC Gardener’s World -lehti

Tämä sovellus on oikeastaan ​​elektroninen versio todellisesta lehdestä, mutta se on voittanut paljon palkintoja ja se on täynnä upeita tietoja. Tiedot saat suoraan asiantuntijoilta, joilla on vuosien arvoinen puutarhanhoitokokemus. Se antaa sinulle vuoren käytännön neuvoja kaiken mahdollisen kasvattamisesta puutarhan muuttamiseen paikkaan, johon villieläimet parveilevat. Jos haluat saada lehden joka kuukausi, sinun on kirjauduttava sisään tilaus, mutta jos olet kiinnostunut puutarhanhoidosta, se on sen arvoista.

Pihan ja puutarhan suunnitteluideoita

Jälleen kerran aion puhua toisesta sähköisestä lehtisovelluksesta, mutta tämä syvenee eri aiheisiin, joista nautit, vaikka et halua kasvaa mitään. Se keskittyy myös puutarhan todelliseen suunnitteluun, joten opit tavoista, joilla voit käyttää huonekaluja ulkona, kuinka suunnitella uima-altaita ja lampia, käytettävissä olevat päällystysvaihtoehdot ja paljon muuta hyödyllistä, mikä vie perustason puutarhaan ja tee siitä jotain, josta olet ylpeä, jos noudatat neuvoja.

Vihannespuu

Jos päätät vihdoin alkaa kasvattaa vihanneksia puutarhassasi, tiedätkö mistä etsiä aloittaessasi? Suurin osa ihmisistä ei, ja Vegetable Treein kaltaisten sovellusten ansiosta se tekee kaiken paljon helpommaksi ymmärtää. Sovellus on täynnä suosikkejasi ja paljon muuta, joten kun olet oppinut vinkkejä, voit kasvattaa mitä tahansa. Varmista, että katsot huolellisesti, koska jotkut heistä voivat kasvaa vain tietyinä vuodenaikoina.

Zaunteam-aidan suunnittelija

Jos puutarhasi ympärillä ei ole aitoja, saatat lopulta päättää pudottaa rahat sellaisen rakentamiseksi. Se tarjoaa vihdoin yksityisyyden, jota saatat haluta, joten he ovat investoinnin arvoisia. Ainoa hankala osa on päättää, minkä tyyppisen aidan haluat rakentaa, koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja. Tämän sovelluksen avulla voit valita suosikkisi ja sen avulla saat arviot aidan urakoitsijoilta, jos itse rakentaminen on liian suuri tehtävä yksin suoritettavaksi.

5 virhettä, joita sinun on vältettävä, kun teet DIY-putkitöitä kotona

Previous article

Älypuhelimet 2021: koolla on kuin onkin väliä

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty