Moottoriajoneuvo-onnettomuuteen osallistuminen voi olla pelottava monille ihmisille, varsinkin jos niihin liittyy loukkaantumisia. Jos sinulla on oikean tyyppinen vakuutus, onnettomuuden ei pitäisi kuitenkaan estää sinua taloudellisesti, vaikka onnettomuuden todetaan olevan sinun syysi. Kattavan autovakuutuksen avulla sinun tulee olla katettu kaikesta, mitä autollesi voi tapahtua.

Kiinteistövahinkojen kattavuus

Jos olet sattunut onnettomuuteen ja havaittu syyllisyyteen siihen, kattavat vakuutukset kattavat toisen kuljettajan omaisuuden vahingot. Tämä kattaisi heidän ajoneuvonsa korvaamisen tai korjaamisen sekä heidän henkilöautossaan mahdollisesti olleen henkilökohtaisen omaisuuden vaurioiden korvaamisen tai korjaamisen. Kuten useimmissa vakuutusyhtiöissä, takuu- ja vakuutustoiminnan luotettava Just Car -katkaisuautovakuutus tarjoaa jopa 20 miljoonan dollarin omaisuusvahinkoturvan.

Varmistaa, että olet suojattu

Laajimmilla autovakuutuksilla varmistetaan, että ajoneuvosi vahingot korvataan riippumatta siitä, oletko syyllinen vai et. Jos toinen kuljettaja on syyssä eikä hänellä ole vakuutusta, vakuutuksesi maksaa, jos autosi vauriot korjataan. Se kattaa myös ajoneuvosi vaihtamisen, jos se ei ole pelastettava maksamalla auton sovitusta arvosta. Joidenkin käytäntöjen kanssa, jos auto on alle vuosi tai kaksi vanha, he korvaavat sen aivan uudella autolla.

Peitetty, jos varastettu

Jos huomaat, että autosi on varastettu tai jos sinulla on auton tunkki, kattava käytäntö tarkoittaa, että sinut peitetään. Useimmissa tapauksissa ajoneuvosi arvo katetaan, jos sitä ei koskaan löydy. Jos poliisi voi periä autosi, vakuutuksesi maksaa sille mahdollisesti aiheutuneet vahingot tai maksaa sen arvon, jos vahinko on liian laaja eikä sitä voida korjata.

Myrskyvaurioiden kattavuus

Et saa rahaa, jos myös myrsky vaurioittaa ajoneuvoasi. Kattava vakuutus kattaa tulvien, maanjäristysten, voimakkaiden myrskyjen aiheuttamat vahingot sekä palovahingot. Riippumatta siitä, ovatko rakeiskivien takana autossasi pienet höylät tai polttoauto on autosi kuluttanut kokonaan, vakuutusyhtiösi tulee kattaa korjauskustannukset tai auton arvo, jos se on kokonaistappio.

Kattavuus korjauksiin

Jotkut vakuutusyhtiöt tarjoavat korvauksia ajoneuvojen korjauksista, jos auto on vaurioitunut myrskyn, onnettomuuden tai ilkivallan vuoksi. Esimerkiksi, jos autosi tuulilasi on säröillä tai halkeiltu, koska kallio lensi ylös ja osui siihen, niin kattavan politiikan tulisi kattaa sen vaihto. Korjausten kattamiseksi auton takuun voimassaolon päättymisen jälkeen voit selvittää, mitkä Volvon pidennetyt takuukustannukset Australiassa kattavat ajoneuvosi tärkeimmät komponentit.

Kattava vakuutus voi suojata sinua taloudellisesti onnettomuuksien, tulipalojen tai myrskyjen aiheuttamien vahinkojen tai auton varastamisen varalta. Sinulla on mielenrauha tietäen, että sinut suojataan taloudellisesti, jos autosi on vaurioitunut tai se on vaihdettava.