Esitelty

5 johtavista älypuhelinsovelluksista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan kunnossa ja terveelliseksi

0

Monet meistä antavat älypuhelimille huonon rapin, koska sanomme, että liian monet ihmiset elävät kasvot kiinni puhelimessaan, mutta loppujen lopuksi se riippuu siitä, miten käytät niitä. Voit istua takapuolella koko päivän tarkistaaksesi Facebook-syötteesi tai voit ladata nämä upeat kuntosovellukset, jotka auttavat sinua tulemaan paljon terveellisemmiksi.

Seconds Pro

Jos rakastat intervalliharjoittelua, rakastat Seconds Prota, koska se on hieman edistyneempi kuin keskimääräinen ajastinsovelluksesi. Voit silti valita tietyn ajan, jonka suoritat tietyn harjoituksen, ennen kuin siirryt seuraavaan, mutta kun sinulla on tämä sovellus, voit lisätä musiikkia. Sen sijaan, että tekisit jotain, kunnes sovelluksesi alkaa piippailla, voit asettaa kaiken, jotta voit suorittaa harjoituksesi kuunnellessasi kappaleita, ja ne muuttuvat, kun on aika siirtyä eteenpäin.

Kävely

Kävely on helpoin tapa aloittaa matkasi kohti terveellisempää elämäntapaa, ja kuka tahansa voi tehdä sen, ellei hänellä ole mitään taustalla olevia sairauksia, mutta vaikka jotkut ihmiset nauttivat kävelystä paljon, ne näyttävät kyllästyvän liian helposti. The Walk -kehittäjät ovat yrittäneet tuoda pienen jännityksen rauhallisiin iltapäiväkävelyihisi muuttamalla ne peliksi, ja sinun on vastattava tiettyihin haasteisiin, kun yrität päästä mahdollisimman moniin vaiheisiin päivässä.

Kartta My Fitness

Map My Fitness saattaa näyttää siltä, ​​että olet keskimääräinen ulkoisen toiminnan seuranta, mutta kun katsot tarkemmin, huomaat, että se on täydellinen sinulle riippumatta siitä, minkä tyyppisen harjoituksen haluat suorittaa pysyäksesi kunnossa ja terveellisenä. Se antaa sinulle paljon palautetta, joka näyttää kaikki tilastosi, voit käyttää sitä laskea kalorit laihtumisen aikana, ja on helppo seurata tavoitteitasi nähdäksesi edistymisesi tietyn ajanjakson ajan. Varo vain, koska se voi tyhjentää akun melko helposti, kun se alkaa seurata kaikkea.

Tien tunnus

Jos vain juokset, et voi eksyä liian kauas kotoa, mutta entä jos päätät lähteä seikkailulle kiinteällä vaihdepyörälläsi? Voisit päätyä kauas kotoa, ja mitä tahansa voi tapahtua tien päällä, joten he ovat keksineet sovelluksen, jonka avulla perheenjäsenesi voivat seurata sinua, jos jokin meni pieleen. Heidän ei tarvitse edes ladata tien tunnusta puhelimeensä, koska he voivat seurata sinua tietokoneella.

Jokainen liike

Jos et vieläkään motivoi sovelluksista, joista olemme toistaiseksi puhuneet, saatat pitää tästä, koska voit lunastaa pisteitä harjoittelemalla ja saat alennuksia joiltakin johtavista urheilubrändeistä, kun haluat ostaa jotain. Sitä ohjaa myös yhteisö, ja ne auttavat sinua pääsemään elämäsi parhaaseen muotoon tarjoamalla sinulle jatkuvaa tukea. Jos pidät siitä, voit osallistua haasteisiin, joiden avulla voit työntää itseäsi entisestään.

5 todistettua tapaa lisätä blogiliikennettä

Previous article

Viisi parhaista ohjelmistoratkaisuista sähköpostimarkkinoijat rakastavat

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Esitelty